воскресенье, 6 ноября 2016 г.

Gott Nytt År!

Gott Nytt År!


Gott Nytt År!


Det har hänt att jag har skrivit årskrönikor, men tycker ju att allt finns arkiverat och den som har tid och lust får svepa förbi där. År 2014 har varit ett fantastiskt år på många plan. Det har också varit en utmaning och vad vore väl livet om allt gick som på räls - tråkigt och förutsägbart!


2014 blev året när många har varit flitiga på Instagram. Här gjorde jag en liten och snabb \"film\" över mitt Instagramår. Med tanke på att tid för bloggande tycks bli svår att få tag i, är Instagram ett snabbt och okomplicerat sätt att hålla kontakt med familj och vänner.


Bilden överst tog jag i förrgår som vi tillbringade med våra \"Sverigevänner\". Vi åt middag på stadens nya restaurang och efteråt hade vi en fin kväll hos dem med alla i familjerna förutom \"den mellersta\" av våra söner, som har fullt upp med att redigera film. Nu har sönerna åkt till sitt för en tid. Tacksam för tiden vi fick med familjen denna julhelg. Vi förde den yngre tvillingsonen till flyget i går kväll. Sånt är jobbigt, men något som kommer med på köpet ;o) Nu ser vi fram emot att fira nyår med våra vänner, precis som vi har gjort de senaste tre decennierna.


Gott ✭ Hälsosamt ✭ Lyckosamt ✭ Nytt År!


Original article and pictures take http://lyckoslanten.blogspot.it/2014_12_01_archive.html site

Комментариев нет:

Отправить комментарий